Botox Behandlinger

Book en tid hos mig i dag

Botox

Botox er den mest effektive behandling mod rynker. En lille behandling gør en stor forskel og det er vores vigtigste opgave at behandle med naturlige og diskrete resultater som mål. Ofte er det vores præference at anvende botox i den øvre del af ansigtet, da disse behandlinger giver fantastiske resultater samt et let og friskt udseende. De fleste får botox behandlinger mod panderynker, rynken mellem brynene eller rynkerne rundt om øjnene.

Rynker er med til at skabe vores ansigtsudtryk, de giver karakter og er et bevis på at vi lever livet.  De skal være der. Men vi behøver ikke finde os i de permanente rynker, der får os til at fremstå vrede, bekymrede og trætte.

Rynkerne kommer dels fordi vi bruger vores mimik og dermed musklerne i ansigtet, som trækker sig sammen og får huden til at slå folder. Med årene sætter de sig fast i huden permanent, selv når vi ikke bruger musklerne og mimikken til at udtrykke os. 

Hvad er Botox og hvordan virker det?

Botox er et medicinsk lægemiddel, der indeholder et aktiv stof kaldet botulinum toksin A. Botox er bedst kendt for sin kosmetiske effekt, brugt til at reducerer de mimiske rynker i ansigtet. Botox virker ved at musklen forhindres i at kunne trække sig sammen, idet signalstoffet mellem nerve og muskel ikke frigives. På denne måde får musklen ro, med det resultat at rynkerne reduceres eller fjernes helt, over tid.

Hvor længe holder effekten af en behandling?

Man vil begynde at kunne mærke effekten af behandlingen efter nogle dage. Man opnår den fulde effekt af behandlingen efter 10-14 dage. Effekten er midlertidig, og vil ophøre efter ca. 3-4 måneder.

Hvor lang tid tager en behandling?

Du skal afsætte ca. 30 min til en behandling. Selve behandlingen tager få minutter. Hvis du har nåleskræk, så skriv gerne dette som en note når du booker din tid, og der vil blive sat ekstra tid af. Du kan tage på arbejde umiddelbart efter din behandling.

Hvilke behandlinger kan du få med botox?

Er du ny inden for kosmetiske behandlinger kan det godt være svært at finde rundt i hvilke typer behandlinger, der findes. Botox bruges dog primært til at fjerne og udglatte rynker og fine linjer i ansigtet – men kan faktisk også bruges til mange andre formål som for eksempel hage og det såkaldte tandkødssmil. Vores passion er at rådgive og vejlede dig, hvorfor vi altid tilbyder gratis og uforpligtende konsultationer, så du stille spørgsmål og vi sammen kan finde ud af, hvilke behandlinger der vil hjælpe dig bedst muligt ift dine ønsker.

Botox mod aldringstegn

Botox bruges til alle former for aldringstegn i hovedsageligt ansigtsområdet, hvor det hjælper til at reducere rynker og sørge for et glat udseende. Det er ikke med til at ændre din mimik, men det hjælper dig til, at du ikke får rynker i samme grad kvag din mimik.

Botox til behandling af “tandkødssmil”

Tandkødssmil kaldes også for “gummy smile”. Der er når smilet viser en stor del af personens tandkød. Det er typisk ikke et problem, som giver gener i dagligdagen, men mange vælger at få det behandlet med Botox – så de får det smil, de drømmer om. Når vi behandler tandkødssmil med botox, sprøjtes stoffet ind i musklen i overlæben – som er “overaktiv”, hvorfor tandkødssmilet opstår. Behandlingen holder typisk i et sted mellem et halvt og et helt år, før den skal gentages.

Før behandling:

Der er i Danmark en lovpligtig betænkningstid forbundet med Botoxbehandlinger. Det vil sige, at det er et lovkrav, at du mindst to dage før din første behandling med Botox skal konsulteres og informeres af klinikkens dermatolog. Book derfor en gratis og uforpligtende konsultation, inden din første behandling med botox.

Det handler om dig.
Din sikkerhed.
Din skønhed.

Det handler om din tryghed

Vi tilbyder altid gratis konsultationer, hvor vi sammen kan kan finde ud af, hvad netop dit behov er.