Filler behandlinger

Book en tid hos mig i dag

Filler

Naturlige og elegante resultater

Ikke-permanente fillers, bruger vi især til at skabe eller genskabe volumen i ansigtet. Vi bruger det også til at booste huden, så den fremstår spændstig og vital, hvilket giver et yngre og friskt udseende.

Det er uundgåeligt at vores hud mister sit vitale og ungdommelige udseende og sin spændstighed med alderen. Den naturlige ældningsproces indebærer blandt andet at kroppen nedsætter kollagen og hyaluronsyreproduktionen.

Hvad er ikke-permanente fillers?

Ikke-permanente fillers, der også kaldes vævsfyldere, er en gel, der består af 98% vand og 2% hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et komponent der giver fylde og fugt til huden. Man kan bruge fillers til at udjævne rynker eller linjer i ansigtet. Desuden kan man give ansigtet mere kant ved for eksempel at markere kæbelinjen, kindbenene eller give fylde i læberne. Det kan få ansigtet til at fremstå mere mildt og frisk.

Hvor længe holder filler?

Kroppen nedbryder filler produktet på naturlig vis, hvorfor effekten af en behandling er midlertidig og skal gentages jævnligt. Holdbarheden varierer, alt efter hvilken behandling man har fået. Behandlingens resultat holder i 6-8 måneder, afhængig af hudens kvalitet. Bemærk: Behandlingernes resultat har en kortere holdbarhed første gang man får en behandling. På sigt vil man opleve at holdbarheden bliver længere.

Behandling med ikke permanente fillers

Inden behandling kan der påføres lokalbedøvelse i og omkring området for behandlingen, her møder man op en halv time før behandling, og så kan man nyde en kop the eller kaffe i venterummet, så længe det virker.

Indsprøjtningen udføres med en meget lille nål i små mængder. Under behandlingen mærker man meget små, kortvarige prik i behandlingsområdet.
Klinikkens sygeplejerske er specialiseret i nåleskræk.

Kontur

I klinikken bruger vi især fillerbehandlinger til at skabe eller genskabe tabt volumen i ansigtet. Med filler kan vi conturere dit ansigt og fremhæve dine smukke træk, bla. kæbelinje, markere hagen eller kindbenene. Disse behandlinger er meget populære, og med god grund, da en lille behandling, gør en stor forskel. Disse behandlinger holder i 1 – 1 ½ år.

Læber

Det er meget populær med fyldige og definerede læber. Vi kan både skabe fylde, definere og konturere læberne og definere amorbuen med filler. Vi kan korrigere skæve læber og asymmetriske læber.

Rynker

Ikke-permanente fillers bruger vi til at genskabe hudens naturlige volumen, ved at udglatte og udfylde fine linjer og rynker. Ofte bliver fillerbehandlinger ifb med og linjer kombineret med botox, med rigtig god effekt.

Hvor lang tid tager en behandling

Du skal ca. afsætte 45 min til en behandling, men det afhænger af hvilken behandling du skal have. Hvis du har nåleskræk, så skriv gerne dette som en note når du booker, og der vil blive sat ekstra tid af. Du kan tage på arbejde mm umiddelbart efter din behandling. Efter en behandling af læber, kan læberne være hævede og mærkede. Det kan tage 2-3 dage, før hævelsen aftager.

Forundersøgelse

Forud for behandling er det vigtig med profesionel rådgivning. Du vil inden din første behandling skulle til en konsultation, hvor vi sammen lægger en behandlingsplan, snakker om dine ønsker og forventninger. Du får skriftlig og mundtlig information om behandlingsmuligheder, bivirkninger og efterforløb.

Det handler om dig.
Naturlig.
Sikkerhed.

Det handler om din tryghed

Vi tilbyder altid gratis konsultationer, hvor vi sammen kan kan finde ud af, hvad netop dit behov er.