Mesoéclat® Anti-Age behandling

Book en tid til Anti-Age Behandling

Mesoéclat®
Anti-Age behandling

Denne peeling fra Mesoestetic® er et godt alternativ til dig der ønsker en anti-aging behandling.

Behandlingen er bedre kendt som ”The Red-carpet Treatment”, da Mesoéclat er en af de mest anvendte peelinger i LA, før en tur på den røde løber.

Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud, mindsker røde ar, genopbygger huden og jævner hudtonen.

Mesoéclat giver et langt bedre resultat end traditionelle frugtsyrebehandlinger. Denne kliniske behandling må kun udføres på certificerede klinikker og den er derfor uden sammenligning med almindelige kosmetolog behandlinger.

Mesoéclat kan anvendes som enkelt behandling eller som en kur. 

Allerede efter første behandling får din hud frisk kulør, dine træthedstegn forsvinder, dine porer formindskes, og din hud bliver silkeblød. Mesoéclat fornyer huden hurtigt og på en nem måde.

Mesoéclat behandlingen

.

Trin 1 – Hudanalyse

Jeg indleder altid med en konsultation, hvor jeg laver en hudanalyse for at vurdere behovet. Huden afrenses med en medicinsk cleanser, for at fjerne alt skidt og snavs fra hudoverfladen, så peelingen kan trænge dybt ned i huden.

Trin 2 – Peeling

Huden påføres Mesoéclat Solution, hvor huden først peeles med en kombination af: Salicylsyre, Azelainsyre, Propylenglycol, Urea og Allantoin. Peelingen vil prikke og stikke i huden. Kombination af syre gør peelingen anvendelig til alle hudtyper, og vil tage hånd om selv de mest komplekse hudtilstande. Det øverste lag af døde hudceller (stratum corneum) vil blive eksfolieret, porer vil blive udrenset, bumser og urenheder mindskes, fine linjer jævnes og huden vil blive efterladt silkeblød.

Trin 3 – Ampul

Efter peelingen påføres huden en speciallavet ampul med en kombination af anti-aging stoffer, der masseres dybt ind i huden. Huden udsættes for en form for ”chok terapi”, hvor aktive stoffer medfører en meget stærk regenererende, anti-oxidativ, opstrammende virkning. Huden vil øjeblikkelig føles mere spændstig og fast samt fuld af vitalitet og energi. Endvidere vil huden blive genopbygget, fugtbalancen øges og kollagen- og elastin produktionen stimuleres.

Ampullen indeholder følgende aktive stoffer:

ORGANISK SILIKONE

  • Indgår i den organisk del af cellernes struktur
  • Regulerer metabolismen og mitosen i cellerne
  • Reparerer skader i bindevævet
  • Forstærker hudens struktur

CHONDROITINSULFAT

  • Tilhører gruppe glycoamonoglycaner – stærk fugtbindende stof
  • Opstrammer bindevævet
  • Bindes til fibroproteiner – forbedrer hudens styrke og elasticitet

L-CARNITINE

  • Overfører fedtsyrer til cellernes mitokondrier
  • En antioxidant og cellernes energizer

Efter behandlingen

Huden vil efterfølgende føles meget stram og huden vil begynde at skalle efter et par dage. Huden vil i denne periode se mere rynket ud. Det skyldes naturligvis det lag af døde hudceller, huden vil af med.

Pigmentpletter kan blive mere brune under afskalningen, hvilket blot betyder, at du som sidegenvinst får dem lysnet; den brunere farve er igen blot et tegn på at afskalningen virker.

Efter 5 -7 dage vil huden fremstå mere ensartet i hudtonen, pigmentpletter vil være reduceret, fine linjer formindsket og huden opstrammet og silkeblød.

Hvad kan jeg gøre?

Brug ikke nogen former for syreholdig peeling for at fremskynde afskalningen eller for at få hudcellerne af. Pil/hiv ikke i huden.

Nogle skaller mest første gang, andre mest 2. gang – det ene er ikke bedre end det andet. 

Er behandlingen sikker?

Ja, Mesoéclat er en sikker behandling. Dette produkt er lavet af et af verdens førende forskningssteder inden for biomedicinsk hudpleje. Alt er med CE mærkat og godkendelsesnummer, og du kan være sikker på, at behandlingen udføres korrekt. Som uddannet sygeplejerske og kosmetisk behandler, har jeg både en stor erfaring med produkterne, behandlingerne og hygiejnen er altid i top hos mig. 

Pris 995,-

.

.

Det handler om dig.
Din hud.
Din skønhed.