Peeling

Book en tid hos mig i dag

Peeling

I klinikken tilbyder vi tre forskellige ansigtsbehandlinger mod:

  • Mesoeclat – Anti-age

Mesoeclat anti-age behandling

Mesoeclat peeling fra mesoestetic er en fantastisk anti age behandling. Den er et godt alternativ til dig der søger en antiage behandling uden botox og filler. Den kaldes ofte for ‘The Red Carpet Treatment’, da denne behandling er eminent inden store begivenheder, eller hvis man ønsker en frisk og strålende hud. Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud og røde ar, mens den genopbygger huden, udjævner hudtonen samt efterlader den gennemfugtet og med en glød der ikke er til at overse. Peelings med mesoeclat giver ofte et langt bedre resultat end de traditionelle behandlinger med frugtsyre. Det er en behandling, der kun må udføres på dermatologiske klinikker, af behandlere, der er blevet grundigt uddannet i teknikken.

Fordele

  • Mindsker linjer og rynker
  • Genopretter hudens glød
  • Mindsker porer
  • Fugter i dybden og strammer op

En behandling med mesoeclat består af flere trin.

  • Først afrenses huden blidt men grundigt med en medicinsk cleanser, så alt snavs og skidt er fjernet, inden peelingen lægges på huden. På den måde sikres det, at peelingen kan trænge dybt ind i huden uden problemer.

  • Dernæst påføres Mesoeclat mesopeel solution.  Den kan anvendes på alle hudtyper også sensitiv hud. Det er forventeligt at det stikker og prikker lidt i huden efter påførelsen. Det øverste lag døde hudceller eksfolieres, mens porerne udrenses og bumser og andre urenheder blive reduceret. Samtidig udjævnes linjer, og huden føles silkeblød efter behandlingen.

  • Til slut behandles huden med en ampul, der skal masseres dybt ind i huden. Resultatet er en mere spændstig og fast hud, der føles mere energisk. Samtidig vil din fugtbalance i huden være øget, mens din hud er blevet genopbygget, og kollagen- og elastin-produktionen er blevet stimuleret.

Cosmelan

Cosmelan er dit bedste alternativ til en laserbehandling. Cosmelan er til dig, der ønsker en ensartet hudtone, et friskere udseende og dermed fjernelse af pigmenforandringer.

En ujævn hudtone eller pigmentforandringer kan få os til at se ældre ud end vi er. Det kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Der kan være mange årsager til pigmentfejl eller pigmentforandringer på kroppen. Nogle af de typiske årsager er dog solskader, hormonelle forandringer i kroppen f.eks som følge af graviditet, brug af p-piller eller på grund af acne.

Cosmelan peeling er et godt alternativ til laserbehandling, da peelingen går ned i et dybere hudlag. Derfor er behandlingen også god mod de dybe pigmenteringer. Cosmelan er især udviklet til at kunne behandle melasma, der typisk ses som store pigmenteringer i panden, på kinderne eller på overlæben.

Behandling med cosmelan peelings påvirker din huds produktion af melanin direkte ved at hæmme det aktive enzym, der er en del af processen for dannelse af melanin. Man opnår derfor en mere jævn hudtone i behandlingsområdet.

Behandling

Behandlingen består af to trin

1. Peeling i klinikken
2. Vedligeholdelse hjemme

Trin 1 – I klinikken

Cosmelan peeling

Huden affedtes grundigt. Der påføres cosmelan 1, som er en peeling, der ligner en muddermaske. Denne skal forblive på i 8-12 timer, alt efter hudtype og hudens følsomhed. du forlader klinikken med denne maske på, og vasker den af, efter den tid du er blevet anbefalet.

Trin 2 – Hjemme

Vedligeholdelsesproduktet cosmelan 2 reducerer yderligere pigmenteringen samtidig med at den forhindre ny dannelse af pigmentforandringer. Dette er et medicinsk produkt, det anvendes x flere dagligt og skal benyttes i op til et år.

Det handler om dig.
Din sikkerhed.
Din skønhed.

Det handler om din tryghed

Vi tilbyder altid gratis konsultationer, hvor vi sammen kan kan finde ud af, hvad netop dit behov er.