Peeling

Book en tid hos mig i dag

SkinPen

Hudforyngelse – uden injektioner! 

Microneedling behandling med SkinPen

I klinikken tilbyder jeg som sygeplejerske, den FDA godkendte microneedling behandling med SkinPen. Den kan give dig en ensartet og spændstig hud, sikkert, effektivt og hurtigt. Den er klinisk dokumenteret til at behandle ar i ansigtet fx efter akne. Den virker desuden, som effektiv hudforyngende og rynkebehandling, mod store porre eller blot som en hudforbedrende behandling. SkinPen udsætter huden for kontrollerede mikroskader med sine mange meget små sterile nåle. Dermed stimuleres kroppens sårhelingsproces og derved øges kollagen og elastin dannelsen i huden.

Jeg anbefaler et kurforløb på op til 3 behandlinger med 30 dages mellemrum alt efter hvad man ønsker at opnå med behandlingen. Jeg er meget begejstret for SkinPen behandlingen og for at kunne tilbyde denne revolutionerende behandling – da SkinPen, er et godt valg for dig, der ønsker at bekæmpe hudens aldringstegn, men ikke føler dig klar til botox, ikke-permanente fillers eller kirurgiske indgreb. 

Behandlingsforløbet

Før behandlingen

Du bør møde i klinikken uden make-up. Ansigtet renses. Herefter afsprittes huden og behandlingen starter. Selve behandlingen af et helt ansigt varer ca. 20 – 30 minutter. De fleste oplever behandlingen som stort set smertefri. 

Efter behandlingen

Efter behandlingen kan huden føles som om man har fået en mild solskoldning i ansigtet.

Du får en creme med hjem efter behandlingen, som skal bruges de næste 48 timer. Cremen tilfører huden en masse fugt og har samtidig en reparerende effekt. 

Efter behandlingen er huden rød og blussende og må ikke påføres make up. Huden lades urørt i 2 timer efter behandlingen. Rødmen vil forsvinde gradvist indenfor de næste 24 timer (afhængigt af hudens sensitivitet). I nogle tilfælde kan huden også begynde at skalle af i en uges tid efter behandlingen. Fra den første behandling med SkinPen vil du se en forbedring af hudens glød og fremtoning. Dit ansigt vil både se friskere og yngre ud. Derefter vil hudens tekstur og hudtone progressivt forbedres.

Efter 3 behandlinger er den slappe hud omformet og forbedret. Vi anbefaler et kurforløb på 3 behandlinger hvis man ønsker en hudforyngende/rynkebehandling og et kurforløb på 6 behandlinger hvis man ønsker at få udbedret ar i ansigtet fx efter akne. SkinPen kan løbende forbedre huden i helt op til et år efter behandlingen.Efter behandlingen vil din hud løbende forbedre sig selv i helt op til et år efter din behandling.

Kontraindikationer

Kontraindikationerne på denne behandling er listet nedenfor:

  • Har aktiv hudkræft i behandlingsområdet/-områderne
  • Har åbne sår, læsioner eller irriteret hud i behandlingsområdet/-områderne 
  • Er allergisk over for rustfrit stål eller anæstesimidler 
  • Har en blødningslidelse eller hæmostaseforstyrrelse 
  • Er gravid eller ammer 
  • Har taget lægemidler med indholdsstoffet isotretinoin (fx Accutane) i de seneste 6 måneder

Det handler om dig.
Din sikkerhed.
Din skønhed.

Det handler om din tryghed

Vi tilbyder altid gratis konsultationer, hvor vi sammen kan kan finde ud af, hvad netop dit behov er.