Cosmelan behandling

Book en tid hos mig i dag

Cosmelan

Cosmelan er dit bedste alternativ til en laserbehandling. Cosmelan er til dig, der ønsker en ensartet hudtone, et friskere udseende og dermed fjernelse af pigmenforandringer.

En ujævn hudtone eller pigmentforandringer kan få os til at se ældre ud end vi er. Det kan være til stor gene for både mænd og kvinder. Der kan være mange årsager til pigmentfejl eller pigmentforandringer på kroppen. Nogle af de typiske årsager er dog solskader, hormonelle forandringer i kroppen f.eks som følge af graviditet, brug af p-piller eller på grund af acne.

Cosmelan peeling er et godt alternativ til laserbehandling, da peelingen går ned i et dybere hudlag. Derfor er behandlingen også god mod de dybe pigmenteringer. Cosmelan er især udviklet til at kunne behandle melasma, der typisk ses som store pigmenteringer i panden, på kinderne eller på overlæben.

Behandling med cosmelan peelings påvirker din huds produktion af melanin direkte ved at hæmme det aktive enzym, der er en del af processen for dannelse af melanin. Man opnår derfor en mere jævn hudtone i behandlingsområdet.

Behandling

Behandlingen består af to trin

1. Peeling i klinikken
2. Vedligeholdelse hjemme

Trin 1 – I klinikken

Cosmelan peeling

Huden affedtes grundigt. Der påføres cosmelan 1, som er en peeling, der ligner en muddermaske. Denne skal forblive på i 8-12 timer, alt efter hudtype og hudens følsomhed. du forlader klinikken med denne maske på, og vasker den af, efter den tid du er blevet anbefalet.

Trin 2 – Hjemme

Vedligeholdelsesproduktet cosmelan 2 reducerer yderligere pigmenteringen samtidig med at den forhindre ny dannelse af pigmentforandringer. Dette er et medicinsk produkt, det anvendes x flere dagligt og skal benyttes i op til et år.

Det handler om dig.
Din sikkerhed.
Din skønhed.

Det handler om din tryghed

Vi tilbyder altid gratis konsultationer, hvor vi sammen kan kan finde ud af, hvad netop dit behov er.