Klinikken

Book en tid hos mig i dag

Om mig

Mit navn er Kathrine Ryan og jeg er 31 år. Jeg er uddannet sygeplejerske fra VIA Århus. Fra jeg blev udlært og til jeg startede som selvstændig to år efter, arbejdede jeg på neurointensiv, da kompleksibilitet og højt specialiseret neurorehabilitering tiltaler mig.

Jeg har uddannet mig til kosmetisk sygeplejerske, da huden i ansigtet og generelt dermatologi altid har interesseret mig.

Det er desuden et felt jeg altid har beskæftiget mig med, da jeg selv har har døjet med acne, ardannelse, hyperpigmentering i forbindelse med graviditet og nu aldersbetingede fine linjer og begyndende rynker.

Jeg har været så heldig at jeg i august 2020 fik muligheden for at tage mit registrerings kursus hos Klinik Initio på Frederiksberg i København. Derudover har jeg dygtiggjort mig og taget diverse kurser i ansigtets anatomi og fysiologi. Endvidere har jeg modtaget undervisning samt supervision i injektionsteknikker med botox og ikke-permanente filler, ansigtsbehandlinger samt kemiske peelinger. 

Om Klinikken

I december 2020 åbnede jeg DermaStudio som en kosmetisk klinik på Vestergade 32 i Silkeborg. Her tilbød vi kosmetiske behandlinger som botox og filler, samt kemiske peelinger og microneedling.  
Klinikken er midliertidigt lukket, da jeg og min familie flytter til Miami for en periode. 

Ind til afrejse, tilbyder jeg derfor ikke botox og fillerbehandlinger. Men jeg kan tilbyde vejledning i din huds sundhed samt profesionelle ansigtsbehadlinger og peelinger i Sejs ved Silkeborg.