Klinikken

Book en tid hos mig i dag

Om mig

Mit navn er Kathrine Ryan og jeg er 31 år. Jeg er uddannet sygeplejerske fra VIA Århus. Fra jeg blev udlært og til jeg startede som selvstændig to år efter, arbejdede jeg på neurointensiv, da kompleksibilitet og højt specialiseret neurorehabilitering tiltaler mig.

Jeg har efterfølgende uddannet mig til kosmetisk specialsygeplejerske, da huden i ansigtet og generelt dermatologi altid har interesseret mig.

Det er desuden et felt jeg altid har beskæftiget mig med, da jeg selv har har døjet med acne, ardannelse, hyperpigmentering i forbindelse med graviditet og nu aldersbetingede fine linjer og begyndende rynker.

Jeg har været så heldig at jeg i august 2020 fik muligheden for at tage mit registrerings kursus hos Klinik Initio på Frederiksberg i København, hvor jeg efterfølgende blev godkendt og registreret hos styrrelsen for patientsikkerhed til, at udføre kosmetiske behandlinger med botulinum toksim samt ikke-permanente fillers. Derudover har jeg dygtiggjort mig og taget diverse kurser i ansigtets anatomi og fysiologi. Endvidere har jeg modtaget en lang række kurser, undervisning samt supervision i injektionsteknikker med botox og ikke-permanente filler, ansigtsbehandlinger samt kemiske peelinger. 

Om Klinikken

I december 2020 åbnede jeg DermaStudio som en kosmetisk klinik på Vestergade 32 i Silkeborg. Her tilbød vi kosmetiske behandlinger som botox og filler, samt kemiske peelinger og microneedling.  
Klinikken er midlertidigt flyttet til Sejs-Svejbæk ved Silkeborg, i private omgivelser, da min familie og jeg afventer en længerevarende rejse til Miami. 

I klinikken tilbydes der derfor ikke botox og filler, før vi er tilbage. 

I klinikken tilbydes der luksusbehandlinger, med de ultra lækre produkter fra mesoestetic. Mesoestetic Labratories er et spansk mærke med mere end 30 års erfaring, og de er førende specialister i udvikling af produkter til medicinsk behandling og hudpleje. Mesoestetic hudpleje er nogen af de mest højteknologiske og avancerede kosmetiske behandlinger, som findes i dag. Alle Mesoestetic produkter er baseret på lægelig medicinsk videnskab og deres egen farmaceutiske produktion.

Derudover tilbyder jeg hudforyngende behandlinger uden injektioner med SkinPen eller afstressende  Gua Sha massage som giver liv og glød til ansigtet.