Mesoeclat behandling

Book en tid hos mig i dag

Mesoeclat anti-age behandling

Mesoeclat peeling fra mesoestetic er en fantastisk anti age behandling. Den er et godt alternativ til dig der søger en antiage behandling uden botox og filler. Den kaldes ofte for ‘The Red Carpet Treatment’, da denne behandling er eminent inden store begivenheder, eller hvis man ønsker en frisk og strålende hud. Behandlingen mindsker fine linjer, grov hud og røde ar, mens den genopbygger huden, udjævner hudtonen samt efterlader den gennemfugtet og med en glød der ikke er til at overse. Peelings med mesoeclat giver ofte et langt bedre resultat end de traditionelle behandlinger med frugtsyre. Det er en behandling, der kun må udføres på dermatologiske klinikker, af behandlere, der er blevet grundigt uddannet i teknikken.

Fordele

  • Mindsker linjer og rynker
  • Genopretter hudens glød
  • Mindsker porer
  • Fugter i dybden og strammer op

En behandling med mesoeclat består af flere trin.

  • Først afrenses huden blidt men grundigt med en medicinsk cleanser, så alt snavs og skidt er fjernet, inden peelingen lægges på huden. På den måde sikres det, at peelingen kan trænge dybt ind i huden uden problemer.

  • Dernæst påføres Mesoeclat mesopeel solution.  Den kan anvendes på alle hudtyper også sensitiv hud. Det er forventeligt at det stikker og prikker lidt i huden efter påførelsen. Det øverste lag døde hudceller eksfolieres, mens porerne udrenses og bumser og andre urenheder blive reduceret. Samtidig udjævnes linjer, og huden føles silkeblød efter behandlingen.

  • Til slut behandles huden med en ampul, der skal masseres dybt ind i huden. Resultatet er en mere spændstig og fast hud, der føles mere energisk. Samtidig vil din fugtbalance i huden være øget, mens din hud er blevet genopbygget, og kollagen- og elastin-produktionen er blevet stimuleret.

Det handler om dig.
Din sikkerhed.
Din skønhed.

Det handler om din tryghed

Vi tilbyder altid gratis konsultationer, hvor vi sammen kan kan finde ud af, hvad netop dit behov er.